Wednesday, October 21, 2009

ај да си се пожалам јас малце, пошто дадов збор I won't drooll over there so I do it over here.
Кое лицемерие , ни пречеле мажите да одат голи а да пројде некоја фуфа стегната со цицките надвор и минич , не е ни проблем кога се лигават на тиинејџеркине кои се облечени скудно летно време .Hell yea they are sexy.
Ама е проблем мажи да испарадираат (ако испарадираат уопште голи) пошто се геј . А секој ден што парадираат по дискотеки и кафичи спонзоруши кои уште им фали цена да стават на себе .Простено е пошто имаат цицки на себе и тоа што има шанса да ги плеснеш.

Hell yea...
Патем ако се плашите за децата, исклучете им го комјутерот,телевизорот и се останата техника и конекција со надворешниот свет , бидејќи геј парадата е вашиот најмал проблем за тоа како ќе влијае врз вашето дете , исто така забранете им да одат во школо да искачаат по можност ставете ги во стаклено ѕвоно молим вас

И така ... го љубам народов си копаат очи меѓусебно на теми кои не би требало , нејсе затоа сме последни на Балкану .

No comments:

Post a Comment